KAC-systeemidokumentti

Hallituksen tiedotuksia
Post Reply
jnikula
Posts: 185
Joined: Mon Jul 02, 2007 8:56 pm

KAC-systeemidokumentti

Post by jnikula »

Hyväksytty hallituksen kokouksessa 4/2011.
Avoin turnaus

Turnaus on yhden viikonlopun kaikille avoin turnaus. Turnauksessa pelataan 7 kierrosta lyhyillä peliajoilla. Lauantaina pelataan 4 kierrosta ja sunnuntaina 3 kierrosta. Suomalaisten pelaajien pitää olla Suomen go-liiton jäseniä.

Avoimessa turnauksessa kierroksia voi jättää väliin asianmukaisella ilmoituksella. Huippuryhmän pelaajat ovat velvollisia pelaamaan kaikki lauantain yleisen turnauksen pelit ja cupin pelit.

Avoimen turnauksen voittaja määräytyy yksin McMahon-pisteiden mukaan. Tarvittaessa voitto jaetaan tasapisteissä olevien voittajien kesken. Cupin finalistit eivät voi voittaa avointa turnausta.

Cup

Kun turnausta on pelattu neljä kierrosta, valitaan turnauksen 8 parhaiten sijoittunutta suomalaista cup-vaiheeseen. Sijoituskriteerit ovat tärkeysjärjestyksessä MMS, SOS, SOSOS ja arpa.

Cup paritetaan metodilla 1-8, 2-7, 3-6 ja 4-5. Cupista pudonneet pelaajat palautetaan takaisin yleiseen turnaukseen. Kaikki cupin pelit lasketaan myös mukaan yleiseen turnaukseen.

KAC:n cup-osuuden voittaja on Suomen virallinen KPMC-edustaja. Varaedustajat ovat cupin muut pelaajat järjestyksessä ensisijaisesti cup-vaiheen voittojen määrän ja toissijaisesti lauantain neljän kierroksen jälkeisen järjestyksen perusteella.
Post Reply