Suomen go-liiton hallituksen kokous 1/2012

Hallituksen tiedotuksia
Post Reply
Hiridur
Posts: 21
Joined: Mon Apr 20, 2009 8:23 pm

Suomen go-liiton hallituksen kokous 1/2012

Post by Hiridur »

Suomen go-liitto, Hallituksen kokous 1/2012

Aika: 8.1.2012
Paikka: Ravintola Kustaa Vaasa, Helsinki
Läsnä:
Jesse Savo
Juho Heikkinen
Mikael Nenonen
Reino Karttunen
Arto Heikkinen
Pekka Keipi
Aura Tamminen
Eetu Erkkilä
Antti Niemi

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja Jesse Savo avasi kokouksen kello 17:29.

2. Hallituksen järjestäytyminen

Valittiin tehtäviin vuodelle 2012:
Sihteeriksi Juho Heikkinen
Rahastonhoitajaksi Mikael Nenonen
Turnausvastaavaksi Reino karttunen
Tiedotusvastaavaksi Juho Heikkinen ainakin aluksi, tiedustellaan Antti Törmäsen kiinnostusta hänen palattuaan Suomeen.
Jäsenvastaavaksi Arto Heikkinen
sgl.fi-sivusisällön tuottamista koordinoimaan Juho Heikkinen

Hallituksen kokousten käytännöiksi päätettiin live-kokoukset turnausten yhteydessä, sekä virtuaalikokoukset hallituksen foorumilla. Virtuaalikokouksissa esityslista kootaan ennakkoon, ja hallituksen jäsenet vastaavat foorumilla listan kohtiin kyllä/ei kokoukselle päätetyn keston puitteissa, joka on yleensä yksi viikko. Virtuaalikokouksista tiedotetaan hallitukselle sähköpostitse, mahdollisesti konfiguroimalla foorumi tekemään se automaattisesti.

Päätettiin järjestää seuraava hallituksen kokous "Mikä voisi mennä pieleen?" -turnauksen yhteydessä 12.2 Helsingissä. Kokouksen asioihin kuuluvat ainakin vuoden 2011 tilinpäätös, sekä vuoden 2012 MM-kisaedustus.

3. Tilattujen Web-sivujen maksaminen Simo Leppäselle

Todettiin, että Simo Leppänen on tuottanut käyttökelpoisen pohjan sivuille, ja liiton tehtävä on nyt tuottaa sinne sisältöä. Päätettiin maksaa Simo Leppäselle projektin hinnaksi sovittu 1000 euroa, kunhan ensin on selvitetty, mitä velvollisuuksia Liitolla on mahdollisesti verotuksen suhteen.

4. eGo:n avustusanomus pelivälineiden hankkimiseksi

eGo oli anonut liitolta projektiavustusta yhteensä 10 setin hankkimiseksi kelloineen. Todettiin, että liiton vanhoja settejä (lauta & kivet) on Antti Holapan varastossa 6 kappaletta. Päätettiin antaa eGo:lle avustuksena kyseiset välineet, sekä rahallista avustusta neljän lauta- ja kivisetin ja kymmenen digitaalikellon hankintaan. Päätettiin, että avustuksen määrä on hankintojen todellinen hinta, kuitenkin enintään 600 euroa. Avustuksen ehtona on, että liitto saa kopiot ostokuiteista, ja välineet ovat jatkossa lainattavissa liiton turnauksia varten ilman vuokraa.

eGo oli myös anonut liitolta liikenevää kirjallisuutta kirjastoonsa. Päätettiin, että liitto luovuttaa eGo:lle n. 8 kappaletta Suomi-GP:stä jääneitä sekalaisia kirjoja, jotka ovat tällä hetkellä Mikael Nenosen hallussa. Lisäksi luovutetaan tarvittava määrä Korealaisen Speed Baduk -sarjan kirjoja, jotka ovat tällä hetkellä varastoituna YliGo:n kerhohuoneessa.

5. Kokouksen päättäminen

Päätettiin kokous kello 18:08.
Post Reply